foodies Photos & Videos

37 seconds ago

Couldn’t say no to the oysters 🥰😍 dinner at Charley Noble in Wellington was next level, ridiculously A-M-A-ZING ❤️ best way to kick off an epic gals night out in Wellington 🌃 #LastNight

01
1 minute ago

Class is finally over I'm gonna miss the whole experience but made new friends in the process . I have been wanting this for a long time and now I finally got it and definitely about to make some things happen. Big up to these women in this picture we all had struggles but we came together and made it happen .Thanks to everyone who supported me in this journey and it most definitely wasn't easy . Thanks to my buddy my bros @v_vixen for coming out and supporting me thanks bestfriend I did it💯 ✔ #culinaryschool #graduates #culinary #chefs #foodies #melaninpoppin #limitededition2019 #welcome #postup #teamplayers #strengthsfinder #struggle #explore #explorepage #latenightthoughts #latepost #school #2019

00
1 minute ago

🙌🏻 Food Loving Dad's are the Best Dad's 😋 Just Order food for your father 🛵 #HappyFathersDay Only at First Ever ISO 9001: 2015 Certified Kitchen in Vasai ✨ Rumao's Kitchen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #fathersday #food #indianfood #foodie #foodporn #foodphotography #foodblogger #foodstagram #chicken #delicious #indiancuisine #curry #naan #rice #like #foodgasm #restaurant #indian #eat #foodheaven #yummy #Ipl #order #tandoorichicken #dinner #foodies #indianfoodblogger

20
2 minutes ago

[Masakan khas Nusantara memang selalu ngangenin] . Nah ceritanya ini throwback ke Festival Jajanan Bango @bangowarisankuliner dimana kalian bisa menikmati kuliner nusantara dengan menggunakan kecap Bango. Salah satu favorit saya ada Sate dan Tongseng Pak Rudi dimana sate yg dituang dengan kuah tongseng yg membuat kuah tongsengnya meresap kedalam satenya. Festival tahunan ini bakal jadi salah satu acara yg selalu saya nantikan #myfoodiestory

25
2 minutes ago

repost from @kulinersamaagam Aku sudah tak tahan . . . . . . . . . . Nge dimsum itu emang paling enak deh, apalagi kalau dimsum nya bentuknya unik unik dan juga enak enak dan satu lagi nih, kalau nge dimsum, tempat nya juga harus nyaman buat ngobrol Dan itu semua ada di Wang Dynasti loh . . 📍 @wangdynasty.id . . #kulinersamaagam #dimsum #wangdynasti #bapao #bakpau #enak #lucu #cute #creative #foods #foodgram #foodies #foodgasm #foodlicious #chinesefood #chinese #makanan #infomakanan #infokuliner #kuliner #kulinerjakarta #infojakarta #infojkt #makananenak #delicious #deliciousfood #mantul

10
2 minutes ago

repost from @kulinersamaagam Aku sudah tak tahan . . . . . . . . . . Nge dimsum itu emang paling enak deh, apalagi kalau dimsum nya bentuknya unik unik dan juga enak enak dan satu lagi nih, kalau nge dimsum, tempat nya juga harus nyaman buat ngobrol Dan itu semua ada di Wang Dynasti loh . . 📍 @wangdynasty.id . . #kulinersamaagam #dimsum #wangdynasti #bapao #bakpau #enak #lucu #cute #creative #foods #foodgram #foodies #foodgasm #foodlicious #chinesefood #chinese #makanan #infomakanan #infokuliner #kuliner #kulinerjakarta #infojakarta #infojkt #makananenak #delicious #deliciousfood #mantul

00
2 minutes ago

repost from @kulinersamaagam Aku sudah tak tahan . . . . . . . . . . Nge dimsum itu emang paling enak deh, apalagi kalau dimsum nya bentuknya unik unik dan juga enak enak dan satu lagi nih, kalau nge dimsum, tempat nya juga harus nyaman buat ngobrol Dan itu semua ada di Wang Dynasti loh . . 📍 @wangdynasty.id . . #kulinersamaagam #dimsum #wangdynasti #bapao #bakpau #enak #lucu #cute #creative #foods #foodgram #foodies #foodgasm #foodlicious #chinesefood #chinese #makanan #infomakanan #infokuliner #kuliner #kulinerjakarta #infojakarta #infojkt #makananenak #delicious #deliciousfood #mantul

40
2 minutes ago

repost from @kulinersamaagam Aku sudah tak tahan . . . . . . . . . . Nge dimsum itu emang paling enak deh, apalagi kalau dimsum nya bentuknya unik unik dan juga enak enak dan satu lagi nih, kalau nge dimsum, tempat nya juga harus nyaman buat ngobrol Dan itu semua ada di Wang Dynasti loh . . 📍 @wangdynasty.id . . #kulinersamaagam #dimsum #wangdynasti #bapao #bakpau #enak #lucu #cute #creative #foods #foodgram #foodies #foodgasm #foodlicious #chinesefood #chinese #makanan #infomakanan #infokuliner #kuliner #kulinerjakarta #infojakarta #infojkt #makananenak #delicious #deliciousfood #mantul

40
2 minutes ago

repost from @kulinersamaagam Aku sudah tak tahan . . . . . . . . . . Nge dimsum itu emang paling enak deh, apalagi kalau dimsum nya bentuknya unik unik dan juga enak enak dan satu lagi nih, kalau nge dimsum, tempat nya juga harus nyaman buat ngobrol Dan itu semua ada di Wang Dynasti loh . . 📍 @wangdynasty.id . . #kulinersamaagam #dimsum #wangdynasti #bapao #bakpau #enak #lucu #cute #creative #foods #foodgram #foodies #foodgasm #foodlicious #chinesefood #chinese #makanan #infomakanan #infokuliner #kuliner #kulinerjakarta #infojakarta #infojkt #makananenak #delicious #deliciousfood #mantul

00
3 minutes ago

the weather today was as c͓̽o͓̽l͓̽d͓̽ as this dessert, but that didn’t stop me from finally trying Meet Fresh! 🥶❄️🌧 📍Meet Fresh (Daly City, CA) 🍴Signature Icy Grass Jelly

41
3 minutes ago

Chicken Crispy Bumbu Rendang | Yummy Jangan lupa share video ini dan follow @pawonsewu ----- Bahan: 1 ekor ayam, potong 8 bagian 3 sdm #yummyresepdasar Bumbu Merah 3 cm lengkuas, geprek 2 lembar daun salam 2 lembar daun jeruk 2 batang sereh, geprek Garam Gula 1 liter santan ----- 200 gr tepung terigu 100 gr tepung beras 1 sdt garam 1 sdt lada hitam 1 sdt paprika bubuk 1 sdt bawang putih bubuk ----- Cara pembuatan: 1. Tumis bumbu rendang dan daun kunyit, daun jeruk dan sereh. Tumis hingga wangi. 2. Masukkan ayam dan santan. Aduk merata. Masak hingga bumbu meresap. 3. Campurkan tepung terigu, tepung beras dan bumbu lainnya. Aduk rata kemudian ambil sebagian adonan tepung dan beri air kemudian aduk merata 4. Masukkan potongan ayam ke dalam adonan tepung basah kemudian gulingkan di dalam adonan tepung kering. Pijat pijat hingga ayam terbalut tepung kering. 5. Goreng dalam rendaman minyak panas. Goreng hingga kecoklatan. Sajikan bersama sisa bumbu rendang. ----- ----- #videomasak #resepmasak #foodporn #dietmulaibesok #gagaldiet #doyanmakan #videomakanan #indonesianfood #foodporn #foodies #laperbaper #kulinerindonesia #mukbang #EATS #foodgram #foodies #kekinian #makanankekinian #kuliner #jakartafoodies #kulinersurabaya #kulinerjogja #bandungfoodies #makanenak #kulinerbandung #bandungtrip #foodnotebdg #infokulinerbandung #bandungfoodsociety repost @yummy.idn

20
4 minutes ago

PRO-Tip: Always start the week on a healthy note, so you can forgive yourself for cheating on your diet the rest of the week 😆 #Caesarsalad 🥗Now Delivering from Alchemy Restaurant ❤️ . To order: 1. Tap the BHOJ App, or 2. Log on to www.bhojdeals.com, or 3. Call us on 014422079 | 9801830009 . ✨No minimum order | Free delivery for orders over Rs.1000 I Cash back with every delivered order ✨ . #bhojdeals #fooddelivery #nepal 🇳🇵 #bhojgaraumojgarau . #foodgasm #healthy #cleaneating #caesarsalad #foodporn #foodie #salad #hungry #delicious #salad #nom #nomnomnom #foodphotography #foodstagram #sinful #cheatday #eatingfortheinsta #foodblogger #manvsfood #doingitforthegram #foodstylist #foodies #amazing #foodlover #chicken #foodaholic

160
4 minutes ago

Michelin ⭐️. There are something about Italian restaurant that just makes me fall in love. They whip fresh cream and creme fraiche until it turns almost to butter and serve it fresh with warm bread. Let me tell you, it should be illegal!! The bread is actually the heathy part!! #foodporn #foodies #foodie #sinfulfood

20
5 minutes ago

Halo Foodies, mimin mau kasih tau nih, Ayam Goreng Tulang Lunak Bu Hana menyediakan paket nasi box untuk acara-acara kalian mulai dari 20k. Bisa pilih paket dengan Nasi Putih atau Nasi Uduk Maknyus dan pastinya dapet dua Sambal Khas Bu Hana, Sambal Terasi Goreng dan Sambal Dabu-Dabu, yang pasti bikin kalian ketagihan dan kangen masakan ibu di rumah. So, tunggu apa lagi, DM atau kontak mimin ya, maacih ^^ DM @ayam_tulang_lunak_bu_hana WA 081383923328 Ayam Goreng Tulang Lunak Bu Hana "Homemade Recipe" #AYAMGORENG #AYAMGORENGTULANGLUNAK #AYAMGORENGTULANGLUNAKBUHANA #KULINERBOGOR #KULINERBOJONGGEDE #KULINERJABODETABEK #SAMBALTERASIGORENG #SAMBALDABUDABU #SAMBALKOREK #FOODIES #MAKNYUS

30
6 minutes ago

If you are driving up north on Roswell road, do not blink or you will miss this restaurant. Such a nondescript it looks but once you enter the impeccable service takes over. I had calamari but Mr.A had chicken with mushroom and fingerling potatoes in truffle sauce.. Food took a little while to be served but then it was absolutely worth the wait. One could taste the freshness. If you are looking for your just spicy tastebuds then this is not for you. The food was flavorful. P.s once we like the place we keep goi g to the same one usually. New rule-Try atleast one new place every month. Suggestions welcome #frenchfood #foodies #gluttony #chicken #trufflesauce #calamari #datenight #emptynesters #sandyspringsga #atlantaeats

20
6 minutes ago

Pulled pork baked potato 😍🤤

21
6 minutes ago

Halo gaes , pada makan apa nih? . Yang bingung mau makan apa cus melipir ke @agk_kalibata @ayamgorengkarawaci . Disini banyak banget pilihan menunya dan yang pastinya enak enak dan memuaskan lidah . Apalagi kalau dimakannya pake sambel khasnya makin nikmat . . 📸1: Paket Hemat A (1 potong ayam kampung goreng kremes + nasi + tahu + tempe + sayur asam + lalapan ; 💸30K ; 👌🏻👍🏻 4,1/5)+ Tahu (💸15K/4potong; 👍🏻👌🏻 4/5)+ Tempe (💸15K/4potong ; 👌🏻👍🏻4/5) Tahu & tempe nya enak banget , lalapannya juga fresh , sayur asemnya seger pisan , sambalnya bikin nagih . . 📸2: 1 ekor ayam kampung goreng kremes (💸65K ; 👍🏻👌🏻 4,3/5) . Daging ayamnya lembut dan empuk banget , ditambah kulitnya yang garing dan kremesannya yang mantul . Ngak banyak minyak . I💞It . . 📸3: 1 ekor bebek goreng (💸90K ; 👍🏻👌🏻 4,2/5). Kulitnya krispy banget , dagingnya empuk , dan ngak banyak minyak 😘 . Bebek disini recommended banget . . 📸4: es kopyor (💸20K ; 👍🏻👌🏻 3,7/5) . Seger & manisnya pas . . 📍 @agk_kalibata @ayamgorengkarawaci , Teras Quliner , Kalibata City Square 💸 overall : 6K-90K Next kalau kesini lagi aku mau cobain varian menu yang enak enak lainnya 🥰 . #food #halalfood #foodporn #foodies #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodhunting #foodpics #foodography #foodeatery #pergikuliner #foodgasm #foodstagram #instafood #foodjournal #laperbener #fooddirection #foodhunter #bikinlaper #gagaldiet #yummy #makangratis #eatandtreats #ceritamakan #makanterusss #culinary #eattime #ayamgorengkarawaci

651
6 minutes ago

Get ready for some sappy love: I can’t put into words how proud of this man I am. He has worked so hard, continuously, to bring his new vision and dream to life and tonight it all came together swimmingly. I LOVE you @alejandroc79 - I am beyond proud of you for what you have put together with @prietotaqueria_uptown and can’t wait to see what is to come in this next chapter. Your motivation is inspiring and your humbleness is more admirable. Te amo MUCHO! #newrestaurant #prietotaqueria #chefcastillon #foodies #mplsfoodie #lynlake #uptownmpls

20
6 minutes ago

Sarden Bumbu Djadoel (ala Dapoer Hally) Done by me Bahan: Sarden "Hally pakai sarden merek Botan" Bawang merah Bawang putih Jamur Kuping Garam Gula Penyedap rasa Air Minyak Bamer Goreng Cara membuat: Tumis Bamer dan Baput yang sudah iris tipis, sampai harum Tambahkan Garam, Gula, Penyedap rasa Lalu masukan sarden kuah dulu baru ikannya. Tambahkan air secukupnya dan masukan jamur kuping. Tes rasa angkat sajikan taburkan bamer goreng. #sarden #diet #doyanmasak #doyanmakan #doyancooking #resep #resepmudah #resepindonesia #makananbersih #sardenbotan #sardenbawangputih #resepsardenbotan #resepsardenbawangputih #kuliner #instafood #cook #cooking #shareresep #masakanku #berbagiresep #doyanmakan #resepmudah #instavideo #food #foodie #foodies @video.masak @berbagiresep @doyancooking_

31
6 minutes ago

Yang mau cari tempat yang asik untuk gathering, meeting, birthday party, wedding, dsb. bisa coba di D'Kintamani nih guys😉selain paket2nya yang enak, kita juga ada 3 macam menu prasmanan yang terdiri dari Balinese Food, indonesian Food, dan Chinese Food, untuk harganya juga sesuai lah sama di kantong, yuk langsung buruan booking👌 bisa hubungi ke nomer +6285100788380 untuk info lebih lanjut😉 #denpasar #klungkung #karangasem #gianyar #dkintamaniresto #kintamanifood #balinesefood #bali #food #delicious #deliciousbali #gofood #gojek #gofoodbali #balifood #healthy #greenrestaurant #balikalapmakan #baligoofficial #360bali #bali360 #foodies #foodreview #foodgasm #foodfolk #followme #foodguide #halalbali #wheretoeatbali

30
6 minutes ago

OCD - Not the usual OCD that I’m referring to but Obsessive Chocolate Desire. Best dark chocolate ice cream I have tried in SG so far. 🍫 🍦 • I am not someone with a sweet tooth but occasionally I do crave for some ice cream and waffles. And just like their shop name suggest - this dark chocolate ice cream is so good that it instantly turned me into someone with OCD 😂 (Obsessive Chocolate Desire) • Go check them them out at Blk 529 Ang Mo Kio Avenue 10 #01 -2353 Singapore 550529 ! It’s perfect for the crazily hot weather these days. - - - - - #icecream #waffles #chocolate #darkchocolate #sweettooth #desserts #dessert #sweets #dessertssg #sgfoodblog #sgfoodunion #foodsg #sgfood #dessertporn #darkchocolateicecream #desserttable #eatdessertfirst #burpplesg #whati8todaysg #sweettreats #foodporn #foodstagram #foodporn #foodphotography #notsponsered #yummy #foodphotography #foodies #foodie #foodlover #foodgasm

30
7 minutes ago

Repost @thehungrymigrant - This was without a doubt one of the best buffets we had in a while. It included pork curry, chicken curry, fish curry, buff curry, veg curry, chickpeas, dal, stir fried veggies, boiled veggies, salad, dried fish chutney, fish egg chutney and RICE!..... WHAT A PLATTER! Not to forget the Rice beers! . Took my friends to this Manipuri restaurant in Humayunpur village of Delhi called Eat Pham which serves insane buffets on weekends. The buffet wasn't only healthy, but economical as well (at just ₹400 per head). . . Pictures conttibutions by @ishita.tri and @sky_ishigh . . #buffet #food #foodie #foodporn #foodphotography #desifood #instafood #indianfood #indiancuisine #bengalifood #foodstagram #instafoodie #foodforlife #travelforfood #foodies #foodblogger #foodblog #indianfoodbloggers #indianfoodblogger #funwithfood #delicious #yummy #hungry #delish #foodgasm #foodpic #foodpics #manipurifood #yum #manipur @accidental_foodie @flavours_of_manipur @manipurfoodie_official @hungry_naga @naga_food @northeast.foods @indianfoodbloggerofficial @hangouts.co.in

170
7 minutes ago

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 You guys - I LOVE OUR VALLEY! I wanted to grab a few of my favorite pics of some of my favorite companies and repost their love. This is what life is about! LOVE IS LOVE!! #boisepride #prideweek 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 @westerncollectivebeer @cactusbarboise @boisejuicecompany @barbariandowntown @residenceinnbymarriott @meriwethercider @gurudonuts @hopsandbottles @juniperon8th

82
7 minutes ago

Mencari sesuatu yang dikunyah kenyal tapi empuk... Susah yah ngejabarin nya... 😁😁😁 . Nah ini. Urat Otot... Kenyal ngelawan pas gigit, tapi empyuk untuk dikunyah, jadinya gemesh gregetan . Mari... Tersedia di Toped Nama toko Gong.Seng https://tokopedia.link/IjN1LVBQuV Bisa via DM (slow response dan LANGSUNG FORMAT) CEK HIGHLIGHT #osengdaging #osengmercon #enak #osengpedas #makananjadi #makanmurah #makanenak #makanmalam #makansiang #makanpagi #makananjadi #anakkost #makanananakkost #gongseng #gongsengpedas #cabemerah #spicyfood #oleholehindonesia #oleholehjakarta #oleholehindo #seleranusantara #seleraindonesia #digongdiseng #dhuardhuardhuar #makanankekinian #makananviral #foodies #foodiesindonesia

10
7 minutes ago

HAPPY FATHERS DAY “A father doesn’t tell you that he loves you, He shows you.” Visit Our Website : www.milkpalace.com Android Users can download The App from: http://tinyurl.com/zyvscmn IOS Users can download The App from: https://tinyurl.com/mr954az #foodie #milkpalace #milk #freshness #qualityproducts #dairyproducts #sweets #bestsweetsinsurat #dairyinsurat #malaipaneer2.0 #varietyofpaneer #foodies #surat #health #swiggy #ubereats #zomato #FathersDay #HappyFathersDay #HappyFathersDay2k19 #Dad #Father #bestdad

10
8 minutes ago

น้องใจดีแถมมาให้ ชิ้นใหญ่เบิ้มมาก ความอร่อย ไม่ต้องพูด แน่นอนมาก 🍪🍫🥜 . ขนมน้องไม่ได้แหว่ง แต่พี่กัดไปแล้ว🤣 #food #foodies #foodism #foodgasm #foodporn #foodpost #foodlover #foodstyling #foodoftheday #foodphotography #foodartstyles_gf #cuisine_captures #instafood #ilovesharingfood #instafood_thailand #wongnai #aroiibkk #aroisnap #kinlag #eatguide #ginbaang #ginraidee #gingunther #paidonnnn #paigingun #ppgallery #aroisure #foodlover #aroiguru #eathealthy

10
8 minutes ago

Food on Frame: - NASI HAINAN KOMPLIT - CHICKEN CURRY Please write a review on TripAdvisor by click the link on BIO Remember Save and Share this post for your culinary reference in Bali. . . . 🏠: Kedai Singapura 📍: Pertokoan Kalimas Arcade Jalan Uluwatu II no.10-12 Jimbaran - Bali 🕰: Selasa-Jumat Jam 10.00-22.00 Sabtu-Minggu Jam 8.00-22.00 . NO PORK ✅ @kedaisingapura @kedaisingapurasurabaya • • • #kedaisingapura #kedaisingapurajimbaran #kedaisingapurasurabaya #recommended #deliciousfood #balifoodguide #foodie #kulinerbali #infokuliner #foodies #balifoodies #balikuliner #foodiegodisland #foodlover #singaporefood #kuliner #kulinerindonesia #hainanchickenrice #sgfood #singaporefoodies #foodiesofinstagram #deliciousbali #authenticsingapore #foodporn #wisatakulinerbali #infokulinerbali #instafood #sgfoodies #foodblogger #foodporn

30
8 minutes ago

Brainstorming session with my work mate today powered by the SunBites Grain Waves. Delicious, bold in flavours delicious crunchy - just the way you want your snack to be on a working Sunday afternoon! #sunbitescollab #gifted @socialsouphq

82
9 minutes ago

Menu hari SENIN (SIANG) 17 Juni 2019 (geser ke kiri untuk menu lengkapnya) ------ *Menu siang diantar jam 12.00-13.00 siang (last order MINGGU jam 21.00) ------ Ongkos kirim (per lokasi antar, bkn per makanan): Surabaya, pokcan : Rp 10.000 Waru, Sidoarjo : Rp 15.000 ------- ❌Sabtu & Minggu tutup❌ ------- Mau jual makanan/pesan makan? WA : 081235465888 (jam kerja 09.00-20.00) Tlp : 085100461755 (jam kerja 09.00-17.00) ------- www.mrkurir.com (coming soon) ----- Photo credit : as seen on photos

41
11 minutes ago

42
13 minutes ago

Lunch at the very special @frenchfarmwinery for a special birthday celebration 🍾 🍰 love visiting French Farm in the summer but there’s something lovely and cosy about having a wine in front of the roaring fire inside during the winter ♥️

41
15 minutes ago

This one is from our kitchen! ⭐Curry Turkey and Jeera Rice⭐ .................. It's easy to cook turkey meat. Just keep enough time in hand 'cause it takes a good amount of that to be tender enough. Jeera(Cumin) Rice is something you can cook in a jiffy with minimal ingredients and come up with a delish treat at the end. ................... DM for the recipe. Thank you! #food #foodies #foodblogger #foodphotographer #foodphotography #foodporn #foodgasm #prilaga #followforfollowback #followtrain #love #20likes #40likes #happy #peace #shoutout #shoutoutforshoutout #followus #l4l #happyday #kolkata_igers #kitchen #cooking #keepwarm @prilaga @thekolkatabuzz @calcuttachronicles_c2 @calcuttacacophony @flavours_of_joy_kolkata @foodbrosofficial @desifoodiegirl @foodie_sayani @foodiesviral @gobblegrams @buzzfeedtasty

40
3 hours ago

🌭

726
2 weeks ago

So, like, my hubby and I love to eat, like a lot. We love to try our new restaurants and coffee shops in town. Few of my friends have been suggesting that I start a blog about food, so, here goes nothing 🤷🏻‍♀️ any advice/input is very much welcomed! • An adorable Japanese eatery opened recently, and in less than 24 hours, we went 3 times. No shame. $12 chicken karaage meal will feed any grown adult, it’s lightly battered and so tender, and comes with a refreshing yogurt dipping sauce. The spicy tuna onigiri is literally the best onigiri I’ve ever had. Everyone should go eat there, like, right now 🏃🏻‍♀️ • • @sugarpineatx •

314