urbanromantix Photos & Videos

2 weeks ago

La risa por fuera, el desastre por dentro.

61
2 weeks ago

It’s just around the corner! 🎃👻🎃 ______________________________ (268/365)

61
2 weeks ago

SAY NO BUAT WAJAH KUSAM & KUCEL! . Hai Ladies! Ngga enak banget kan kalo siang siang siang wajah berminyak, berdebu, kotor, kusam, komedo dan lain lain yang bikin hari kalian ngga PD. Sudah pakai facial wash tapi cuma bertahan 10 menit aja, trus gimana dong? . Jangan khawatir, VGZ Glow telah mengeluarkan seri Facial Wash dengan kandungan Alpha Arbutin, Aloevera dan Vitamin E yang membasmi permasalahan di kulit wajah dari flek hitam, komedo, kotoran debu dan lain lain menjadi bersih dan lembut dengan lama pertahanan hingga 6 jam diluar ruangan! Bukan cuma itu, Facial Wash VGZ Glow mampu menutup pori-pori kulit dan membasmi semua komedo juga flek hitam diwajah selamanyaa! So, tunggu apalagi, say no to wajah kusem dan kucel!!! . Info konsultasi dan pemesanan via WA di 0811-35555-45 atau melalui website di www.vgzglow.co.id #MyVGZGlow #BeautyIsYou

21
2 weeks ago

Edisi lagi kabur dari permagangan ibukota. Ya memang saya orangnya nggak doyan liat tembok mulu, harus sesekali jalan dan menikmati alam. Tapi lebih asik kalo menikmatinya sama kamu, gimana mau? Hehe. Dipoto oleh yang punya danau @assap

262
2 weeks ago

henge • moment

91
2 weeks ago

🎶Better stop dreaming of the quiet life, 'cause it's the one we'll never know And quit running for that runaway bus 'cause those rosy days are few And stop apologizing for the things you've never done 'Cause time is short and life is cruel but it's up to us to change This town called malice🎶 • • • #atowncalledmalice #thejam #visitamsterdam #igersamsterdam #uitinams #loves_united_amsterdam #topamsterdamphoto #amsterkingdom #amsterdamview #mokummagazine #AT5 #020inbeeld #mijnmokum #kings_villages #weallloveamsterdam #dutch_connextion #kings_alltags #toursandtickets #rsa_streetview #my_daily_capture #hidden_igers #rsa_ladies #urbanromantix #unlimitedamsterdam #cityview #netherlandsexplorer #ongooglemaps #justgoshoot #living_europe #gametimeadam

40
2 weeks ago

holy water

11
2 weeks ago

#neon city... [ That way madness lies ]

922
2 weeks ago

Right outside home base

52
2 weeks ago

#JumatSharing 🔘 Dibaca boleh di skip juga boleh . . . Sebuah foto yang memiliki komposisi itu tak perlu dijelaskan lebih banyak apa yang mau disampaikan si fotografer itu sendiri, karena sama halnya dalam sebuah film komposisi dapat menguatkan cerita dan keadaan yang ingin disampaikan si pembuat film dengan mengatur objek ,latar belakang ,warna pencahayaan dan sudut pengambilan gambar. beda halnya dengan konseptual fotografi, foto street memang tidak bisa mengatur keadaan atau merekayasa keadaan tapi kita bisa memperkirakan dan mempersiapkan momen yang akan terjadi semaksimal mungkin, meskipun foto street tidak identik dengan konsep secara langsung tapi kita bisa mempersiapkan komposisi yang mau kita ambil contoh pemakaian framing setelah itu kita bisa menunggu momen pada objek yang kita masukan kedalam framing tersebut secara real time atau kejadian langsung nyata tanpa rekayasa, contohnya seperti foto diatas . #RawUrbanShots #streetshared #streetactivity #explorejakarta #jakartadaily #streetleaks #urbanandstreet #visualambassadors #urbanromantix #streetmeetina #instasunda #instanusantara #instagood #indonesia6am #indonesia #gnfi #streetninjas #streetxstory #ig_killerz #igtones

549
2 weeks ago

Everything’s up to a certain point // can’t believe we’ll be leaving soon.

71
2 weeks ago

Imitating mother Durga by a little cute girl 😊

151
2 weeks ago

С машиной появилось куча возможностей ездить в новые места и когда угодно. Вот нашли точку, с которой видно весь город. Находится она на искусственно созданном острове, который сделали специально к научной выставке. Выставка закончилась, остров остался. А с ним и много классных малолюдных мест. . . . . . #citykillerz #rawurbanshots #montrealcity #cpcollectives #streetphotocolor #electric_shotz #theimaged #montreal #cityunit #livemontreal #lensview #exploretocreate #cityphotography #montrealmoments #urbanromantix #beautifulcity #mtl #montrealphoto #ig_underdogz #meistershotz #fierce_shots #citygrammers #cityscapes #createexplore #mtlmoments #mtlblog #lensculture #photographyaddict #somontreal

140
2 weeks ago

"Don't Compare Your Life With Others. There Is No Comparison Between The Sun And The Moon. They Shine When It's Their Time."

1243
2 weeks ago

1206
2 weeks ago

Friday mood! Thanks @tchrnice ! Nice to meet you. Haha 😂 PS. Fuji primes is ❤️

142
2 weeks ago

Lion City... . . . . . . . . . . I love my life. For real y’all. Things have just been going way outta my control but I think this season of my life has been teaching me to let go of control and expect the unexpected. I’m not scared anymore. I’m accepting all things good, bad and ugly. I’m accepting myself more and I’m learning to live in the moment. I praise the Lord cause He has taken me places I would never think of. . . . . . #streetmobs #lightmobs #visualmobs #streetdreamsmag #worldviewmag #knowthismind #classifiedmind #dontenterfear #specialfilm #run #with #the #mobs #night #neon #lion #urbanromantix

184
3 weeks ago

Express and talk with light 💡

433
3 weeks ago

Mom with son 😍🇲🇽

387
3 weeks ago

Feel and enjoy 🎤🎧

443
3 weeks ago

Colorful street story 🕺🏻💡

653
3 weeks ago

The children's smile is so happy and pretty. 🧚🏻‍♂️🧚🏼‍♀️🎈

343
3 weeks ago

Look at your light 💡

813
3 weeks ago

Playing with my brother 🌞🎈

8810
3 weeks ago

Beautiful smile of the children. 🧚🏻‍♂️🧚🏼‍♀️

493
1 month ago

Light years away, knowing you’ll be there someday

725
1 month ago

As the sun signs out

531
1 month ago

Coming back to this old spot 🌃📸

461
2 months ago

Through the looking glass 🔭📸

765
3 months ago

Into the Vortex 🚷📸

18110
3 months ago

مرحبا بكم بالامرات الشارقه ♥️ • • • • Canon EOS 200D • Canon EF-S 55-250mm IS STM Zoom lens • Shutter Sp. @ “30

16419
3 months ago

You’re the wonder in everything that’s wonderful 🌄

1212
3 months ago

Mercury rising 🏜

13614
3 months ago

Light it up🔥 tone it down 📸🍁

1817
5 months ago

Lights will guide you home 🍂🛫

1031